ANMELDELSER AF TORBEN MATHEWS’ ØLSMAGNINGER


Her kan du læse nogle af mine anmeldelser fra glade og tilfredse kunder

Først og fremmest vil jeg sige dig tusind tak for dit oplæg i forbindelse med Rotary Sønderborgs jubilæumsfest. Hold nu op hvor var det sjovt! Folk (også de noget skeptiske) var vildt begejstrede over dit foredrag. Din intelligente humor. Og din down-to-earth facon. Tak for det – min ære er reddet!

RotarySønderborg

Efter spisningen kom en af Danmarks bedst og mest underholdende øl-foredragsholdere på banen – Torben Mathews fra værthuset ”You’ll Never Walk Alone” i Kolding. Igennem godt en time underholdt og tryllebandt han publikum med sin helt egen satire og jokes, der ville kunne gør de fleste ”Stand Up komikere” grønne af misundelse. Jo vist smagte vi også på hans medbragte specialøl – men det var altså hans unikke optræden, der var omdrejningspunktet i hans yderst vellykkede og helt igennem populære ”foredrag”

ALLINGÅBRO OKTOBERFEST 2013

Hej Torben! Endnu en gang tak for et rigtig inspirerende og morsomt indlæg i lørdags.

HARTE FRITIDSCENTER

Hej Torben. Vi vil godt sige tusind tak for en rigtig god aften i går, hvor vores øl-ganer blev behaget. Der er kommet rigtig mange positive tilbagemeldinger fra kunderne, så den ros skal du selvfølgelig også have.

SYDBANK
JERNE, ESBJERG

Hello Mr. Mathews! Tak for sidst. Den tyske ølsmagning primo denne måned var sublim – første men ikke sidste gang vi lader os rive med sådan en aften. Thumbs up! Og sikke smagsudfordringer!!

LARS JØRGEN GRØNBJERG
T.W.H.Ø.L.

Der er stor begejstring for din mad og øl, og ikke mindst for dine historier. Vi synes, det er en rigtig god måde at sige hej til hinanden efter en lang vinter…

KJELD LARSEN OG SØN

ANLÆGSGARTNER KOLDING

Vi vil gerne sige dig tak for et super godt foredrag om ”Usædvanlige tyske bryg” i fredags. Vi fik provokeret smagsløgene, og der er masser af roser til dig fra alle deltagerne.

SKAT
HORSENS

Hej Torben. Tak for en rigtig god aften. Vi har kun fået positiv tilbagemelding på dit “show”, som jo var meget mere end kun ølsmagning! Mange tak for super underholdning!

DANISCO
ÅRHUS

Hej Torben! Tak for en super aften i onsdags – tilbagemeldingen fra deltagerne er, at det er det bedste arrangement, vi har haft.

3F
KØBENHAVN

Jeg havde i går den store fornøjelse at deltage Nordea Øllaugs arrangement, hvor Torben M. leverede et fantastisk foredrag og ledte os gennem nogle gode og spændende øl. Og af mulig interesse, har jeg på min egen blog skrevet lidt om arrangementet: http://tankerfraprovinsen.blogspot.com
/2013/03/til-lsmagning-med-torben-mathews.html

Mange tak til Torben M. for en herlig aften

SØREN NIELSEN
NORDEA ØLLAUG