Book en ølsmagning

Her har du mulighed for at lave en forespørgsel på en ølsmagning. Din booking er ikke bindende før jeg har kontaktet dig, og vi sammen har fået alle detaljerne på plads. Det er derfor meget vigtigt, at du udfylder alle felterne i formularen. Dette giver mig en bedre chance for at kontakte dig efterfølgende.

Tjek min kalender for at se om jeg er ledig på den dag du ønsker at booke

5 + 5 =

Anmeldelser af ølsmagning

Hello Mr. Mathews! Tak for sidst. Den tyske ølsmagning primo denne måned var sublim – første men ikke sidste gang vi lader os rive med sådan en aften. Thumbs up! Og sikke smagsudfordringer!!
LARS JØRGEN GRØNBJERG

T.W.H.Ø.L.

Hej Torben. Tak for en rigtig god aften. Vi har kun fået positiv tilbagemelding på dit “show”, som jo var meget mere end kun ølsmagning! Mange tak for super underholdning!
DANISCO

ÅRHUS

Først og fremmest vil jeg sige dig tusind tak for dit oplæg i forbindelse med Rotary Sønderborgs jubilæumsfest. Hold nu op hvor var det sjovt! Folk (også de noget skeptiske) var vildt begejstrede over dit foredrag. Din intelligente humor. Og din down-to-earth facon. Tak for det – min ære er reddet!
Rotary

Sønderborg

Altid spændende øl og gode grin

Hvor meget er der ved en smagning, hvor man i forvejen kender de fleste af bryggene på menuen, fordi man i ny og næ har smagt på nogle af det lokale supermarkeds udvalg?! Jeg kan garantere selv garvede øldrikkere, at der i mine menuer vil være nye dråber at finde. For i snart tyve år er jeg hver sjette måned draget ud på jagt efter nye, spændende bryg som led i forberedelsen til mine halvårlige såkaldte ”etniske” smagninger. Og tro mig: der er fundet mange perler (og meget skidt) undervejs på disse odysseer!

For mig er øl en social drik, der skal nydes i venners, kollegers eller andet godtfolks lag. Lad nørderne kappes om at få smagt flest øl i verden eller at komme med stadig mere floromvundne beskrivelser af civilisationens ældste drik. Mine smagninger skal foregå i en afslappet stemning, hvor såvel lattermuskler som smagsløg sættes på prøve. Nogle har kaldt seancerne for lige så meget ”stand-up comedy” som smagninger, men er det ikke glæde, som øllet i bund og grund bør stå for? Hentærende sorg skal medierne som bekendt nok sørge for i vores hverdag!