Til mine ølsmagninger
må man være beredt

Det er nemlig ikke kun dine smagsløg, der vil blive provokeret! Smilebåndene får sig med garanti ligeledes en motionstur, idet det sociale element efter min beskedne opfattelse er en meget vigtig, integreret del af øllets univers.

Desuden uddeles der ”dunk” til højre og venstre til såvel frankofile vinleflere, haute-cuisine bevægelsen, kønsløse storbryggerier og deres kønsløse brakvandsbajere og ikke mindst til det spirende ølsnobberi herhjemme!

Da jeg aldrig præsenterer øl fra et bryggeri, jeg ikke har besøgt, krydres foredraget selvsagt med anekdoter og oplevelser fra de pågældende produktionssteder og menneskene bag. Og da en stor del af øllets verden udgøres af rendyrkede originaler, kan det næsten kun blive morsomt!

Der er stor begejstring for din mad og øl, og ikke mindst for dine historier. Vi synes, det er en rigtig god måde at sige hej til hinanden efter en lang vinter…
KJELD LARSEN OG SØN

ANLÆGSGARTNER KOLDING

Hvor holder jeg mine ølsmagninger?

Desværre tillader kalenderen normalt ikke længere, at jeg holder smagninger på hjemmebane på weekendaftener, men er I en større flok (25+), så prøv alligevel at forespørge. Lørdag frokostarrangementer har jeg til gengæld flere muligheder for at gennemføre, og på hverdagsaftener kan der en sjælden gang imellem være mulighed, så forespørg alligevel!

Til gengæld tager jeg gerne ud til det ganske land og til udlandet ligeså. Da jeg er indfødt englænder, har jeg ingen problemer i at gennemføre en seance på engelsk

Hej Torben. Vi vil godt sige tusind tak for en rigtig god aften i går, hvor vores øl-ganer blev behaget. Der er kommet rigtig mange positive tilbagemeldinger fra kunderne, så den ros skal du selvfølgelig også have..

SYDBANKJERNE, ESBJERG

.

Hvad koster en ølsmagning?

Prisen er kr.10.000 for en ølsmagning ud af huset inkl. øl til 50 deltagere, og da der er tale om kunstnerisk optræden, kommer der ikke moms oven i dette beløb. 

Og man må gerne være mange flere end 50! I så fald betales der kr.200 pr. ”overskydende” deltager. Er man rigtig mange, finder vi en god pris (special price for you, my friend!).

Er man færre end 50, får man blot øl til overs, hvormed man så evt. kan fortsætte studierne!

Vederlaget for at deltage i mine ølsmagninger er altomfattende, således at man blot behøver medtage overtøj (årstidsbetinget), penge til hjemturens taxa (tilstandsbetinget) samt eventuelt ægte- eller uægtefælle (humørbetinget)!

Øl og ost arrangementer

Hvad går det ud på

Som noget nyt kan man nu bestille en seance, hvor jeg har sat mig for at parre 15 super-oste med hver deres øl, for intet passer bedre (og jeg holder meget af rødvin!) end øl til osteverdenens brede spektrum af smag.

Jeg fortæller selvfølgelig også her på humoristisk vis om de enkelte øl og deres partner-oste, der serveres med diverse tilbehør og forskellige hjemmebagte brød, naturligvis med øl som ingrediens! Ostene stammer fra mindre mejerier i såvel ind- som udland men med overvægt af de danske.

Og bare rolig: hverken øllet eller osten vil du kunne finde på hver en supermarkedshylde! Det skal jo være en oplevelse det her!

Hvor holder jeg øl og ost smagninger?

Overalt i Danmark. Bor man langt væk fra min base Kolding, må man finde sig i, at foredragsholderen kan risikere at lugte kraftigt af ost ved ankomsten!
Hvad koster det og hvor mange skal man være?

Prisen pr. deltager er på kr.450 ved minimum 30 deltagere. Er man færre, kan man dog også vælge at betale prisen og få “fyldt op” med ekstra øl.

Spørgsmål eller bookinger til torben.mathews@gmail.com